MENIU

Decizia neaşteptată luată de Daniel Stern, unul dintre hoţii din "Singur acasă"

Actorul Daniel Stern, interpretul personajului Marv din "Singur acasă", a reluat acest rol într-un videoclip inedit, pe care l-a publicat pe internet, cu scopul de a "răspunde" într-o manieră amuzantă artistului Macaulay Culkin, care a lansat recent un serial online inspirat din celebra comedie.

Sărbătorile au început mai devreme în acest an pentru fanii filmului "Singur acasă", atunci când Macaulay Culkin şi-a reluat, la mijlocul lunii decembrie, rolul care l-a făcut celebru, într-un scurtmetraj-parodie prin care starul american a anunţat lansarea unui serial online, "DRYVRS", inspirat din această comedie din anii '90, informează huffingtonpost.com, citat de Mediafax.ro.

În acel scurtmetraj-parodie, personajul jucat de Macaulay Culkin, Kevin McCallister, a devenit un asasin turbulent, care îşi asumă misiunea de a-i opri pe spărgătorii de locuinţe din oraş.

Unul dintre personajele negative din "Singur acasă", Marv, care l-a făcut pe Kevin să devină ceea ce este în prezent, suferă un atac de panică după ce a vizionat clipul lui McCallister.

Actorul Daniel Stern, care l-a interpretat pe Marv în filmele din seria "Singur acasă", a publicat recent pe internet un clip în care starul joacă din nou acest rol, pentru a răspunde astfel, într-o manieră amuzantă, scurtmetrajului lansat de Culkin. În noua înregistrare video, Marv lansează un apel la adresa fostului său partener de fărădelegi, banditul Harry (jucat de Joe Pesci, n.r.), implorându-l să vină la el acasă şi să îl salveze. Marv a văzut ceea ce a devenit Kevin McCallister. Şi este complet îngrozit.

Singur acasă. Au trecut anii. Cum arată acum hoții din Home Alone

Mai multe articole despre:
Singur Acasă Daniel Stern Merv