MENIU

De ce a decis Monica Anghel să slăbească 40 de kilograme. Ce s-a aflat despre vedetă: „Nu aș fi slăbit niciodată dacă nu aveam probleme de sănătate”

Monica Anghel, cunoscuta artistă, a reușit să slăbească impresionantul număr de 40 de kilograme, dar nu datorită presiunilor venite din partea publicului, ci din cauza problemelor de sănătate care i-au pus în pericol bunăstarea.

 Deși adesea etichetată drept „grasă”, Monica nu s-a lăsat afectată de comentariile celor din jur, iar încrederea în sine nu a lipsit niciodată. „Întotdeauna m-am considerat o femeie frumoasă, indiferent de kilogramele mele. Am avut mult succes și nu m-a tras niciodată în jos greutatea”, a afirmat artista.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Monica Anghel

Cu toate acestea, decizia de a slăbi a venit atunci când sănătatea i-a fost pusă în pericol. „Problemele cu coloana m-au făcut să iau această hotărâre. Doctorul mi-a spus clar că, dacă nu slăbesc, va trebui să revin anual pentru operații. A fost un semnal de alarmă pentru mine”, a explicat Monica. După ce a făcut schimbări importante în stilul său de viață, artista a început să se simtă mult mai bine și să aprecieze beneficiile unui corp mai sănătos.

Monica a mers mai departe și a obținut certificarea de instructor de fitness, o realizare despre care a vorbit cu mândrie. „Da, sunt instructor de fitness cu acte în regulă. Nu îmi deschid o sală, am făcut acest pas pentru mine, ca să îmi pot gestiona antrenamentele corect și în siguranță”, a explicat ea, subliniind că scopul principal a fost să își îmbunătățească propria rutină de fitness.

Decizia Monicăi Anghel de a-și schimba stilul de viață nu a fost despre imagine, ci despre sănătate și dorința de a fi acolo pentru copilul ei. „Nu m-a interesat ce spunea lumea. Am vrut să fiu sănătoasă pentru mine și pentru copilul meu”, a concluzionat vedeta, demonstrând că voința și determinarea pot transforma vieți.