MENIU

David Beckham, mesaj copleşitor: "Îi voi simţi lipsa... Inima mea şi dragostea mea îi aparţin"

Fotbalistul englez David Beckham a publicat pe contul său de Instagram un mesaj extrem de emoţionant.

Sportivul în vârstă de 40 de ani i-a adus un omagiu lui Kirsty Howard, o fetiţă pe care a cunoscut-o în urmă cu peste 10 ani şi care recent a murit din cauza unei malformaţii la inimă.

"Cuvintele nu pot descrie cât de minunată a fost această domnişoară de-a lungul anilor. Kirsty a sfidat pronosticurile medicilor mulţi ani şi în timp ce făcea asta a reuşit să strângă milioane de lire pentru copiii bolnavi, aflaţi în faza terminală", a scris Beckham pe reţeaua de socializare.

"Am cunoscut-o pe Kirsty în anul 2002 şi a devenit atunci talismanul meu norocos în meciul împotriva Greciei. De asemenea, împreună am întâlnit-o pe regină în Manchester, aşa că pot spune că am petrecut împreună nişte momente grozave de-a lungul timpului. Pentru mine a fost o inspiraţie să cunosc o fetiţă atât de curoajoasă şi atât de multă determinare pentru ajutorarea altora. Dragostea mea şi gândurile mele se îndreaptă către părinţii şi surorile lui Kirsty, iar tinerei domnişoare îi voi simţi lipsa... Inima mea şi dragostea mea îi aparţin lui Kirsty pentru că m-a lăsat să fiu parte a lumii ei. Odihneşte-te în pace", a adăugat el.

Potrivit TIME, Kirsty Howard s-a născut cu o malformaţie la inimă. Deşi medicii îi dăduseră speranţe minime de viaţă, fata a trăit până la vârsta de 20 de ani.