MENIU

Cum arată SIA şi de ce îşi ascunde mereu faţa

Sia a apărut multă vreme cu chipul acoperit de făşii de dantelă neagră. Cu spatele la public. O perucă blond platinat cu tunsoare bob o reprezintă. Se spune că e foarte timidă. Sia este fata al cărui talent muzical a fost alimentat de tristeţe şi dragoste.

A cântat în concerte cu spatele la public. Şi-a ascuns chipul sub o fâşie de dantelă neagră sau a rugat alţi artişti s-o înlocuiască. De pildă, în timpul unei apariţii televizate în care a cântat live piesa „Chandelier", actriţa Lena Dunham („Girls") a ţinut locul Siei în faţa publicului: a fost un alter-ego cu perucă blondă, scrie b365.ro.

Sia a spus într-un interviu televizat (dat tot cu spatele la cameră) că a ales peruca blond platinat, cu tunsoare bob să o reprezinte, pentru că poate fi pusă pe capul oricui. Orice persoană îi poate ţine locul. Alegerea aceasta de a nu se arăta în public îi permite Siei să-şi continue cariera fără a-şi stârni iar angoasele.

Ea a explicat că se simte protejată dacă nu e recunoscută pe stradă şi în locuri publice nici măcar atunci când la radio se aud piesele ei. Sia a destăinuit că suferă de o timiditate exagerată.

Mai multe articole despre:
chip faţă cum arata Sia