MENIU

Cum arată cele două surori ale lui Cristi Borcea? Una dintre ele s-a mutat definitiv în Germania

Cristi Borcea este cunoscut în întreaga țară, însă puțini știu că milionarul mai are două surori: Violeta și Ștefania. Dintre acestea, Ștefania, sora mai mică, a ales o viață discretă, departe de ochii presei și locuiește de mulți ani în Germania.

Cum arată sora cea mică a lui Borcea

La 47 de ani, Ștefania trăiește alături de soțul ei, cetățean străin, și de fiica lor. În ciuda discreției sale, se știe că ea are o relație apropiată cu familia din România, însă vizitează rar țara. Aceasta seamănă destul de mult cu fratele său celebru, Cristi Borcea, și a preferat să își trăiască viața departe de atenția publicului.

        Imagini cu una dintre surorile lui Cristi Borcea / Sursa foto as.ro

Tatăl lor, Stere Borcea, a vorbit deschis despre copiii săi, menționând în trecut că Ștefania s-a stabilit în Germania. „La 24 de ani, am avut primul copil, pe Cristi, apoi pe Violeta și pe Ștefania, care trăiește în Germania. Copiii mei sunt făcuți toți din trei în trei ani. Am mai avut un băiat, dar s-a prăpădit. Era cel mai frumos”, a declarat Stere Borcea, conform fanatik.ro.

        Imagini cu surorile lui Cristi Borcea / Sursa foto - as.ro

Cristi Borcea despre cel mai mare eșec în fotbal și problemele de sănătate

Deși Cristi Borcea este cunoscut pentru implicarea sa în fotbal, perioada petrecută ca acționar la Dinamo nu a fost lipsită de dezamăgiri. Într-un interviu, Borcea a vorbit despre cel mai mare eșec al său – ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor în 2009, atunci când Dinamo a pierdut calificarea în fața echipei Unirea Urziceni.

„Dacă ne calificam în Liga Campionilor, luam 20 și ceva de milioane de euro. Am investit foarte mult pentru acest vis. Din păcate, acest eșec m-a afectat enorm și la 41 de ani am fost operat pe cord deschis”, a explicat Borcea.

Deși implicarea sa directă în conducerea echipei Dinamo s-a încheiat, Borcea a subliniat că nu va mai reveni în conducerea clubului. Totuși, dacă familia va decide să se implice din nou, Patrick, fiul său, va fi cel care va continua tradiția de susținere a echipei Dinamo. Patrick a fost alături de tatăl său încă din copilărie, împărtășind aceeași pasiune pentru clubul „câinilor”.