MENIU

Cui rămâne averea lui Mitică Popescu? Actorul nu avea copii

Mitică Popescu s-a stins din viață pe data de 3 ianuarie 2023, pe un pat al Spitalului Elias, din București, lăsând în urmă o avere considerabilă. Deși nu avea copii, actorul s-ar fi iubit în secret cu o femeie care i-a fost colegă la TVR.

Cu o carieră impecabilă și o viață pe care și-a dedicat-o tot timpul meseriei pe care a ales-o, marele actor nu a avut foarte mult timp pentru viața sa personală. Din acest motiv, nu a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis al său și anume acela de a deveni tată cel puțin o dată.

Leopoldina Bălănuță a fost marea dragoste a lui Mitică Popescu, motiv pentru care acesta nu s-a mai căsătorit cu nicio altă femeie după moartea acesteia. Totuși, actorul a reușit să găsească o femeie care să îi fie alături și să îl îngrijească în ultimii săi ani din viață.

Potrivit unor informații apărute în presă în urmă cu câțiva ani, Mitică Popescu ar fi avut o relație cu o angajată TVR, scrie bzi.ro. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și pare că au devenit mai mult decât prieteni foarte buni.