MENIU

Cu ce bărbat a fugit Monica Tatoiu la două zile după nuntă: „El venise cu vodcă și cu grapefruit și noaptea a fost...”

Monica Tatoiu, o personalitate marcantă și respectată în România, a avut un parcurs profesional și personal plin de evenimente notabile. Recent, în cadrul unui podcast, vedeta a împărtășit un episod mai puțin cunoscut din viața sa: fuga cu un bărbat misterios la doar două zile după nuntă.

Viața amoroasă a Monicăi Tatoiu

În prezent, Monica Tatoiu este căsătorită de 41 de ani cu Victor Tatoiu, cu care are un fiu și a construit o viață de familie solidă și fericită. Cu toate acestea, puțini cunosc detaliile primei sale căsătorii, care a avut loc când avea 22 de ani, rezultatul unui pariu cu tatăl ei.

Monica Tatoiu a dezvăluit că, la două zile după ce s-a căsătorit pentru prima oară, a plecat cu un alt bărbat, fostul său iubit. „A fost un pariu. Tatăl meu îmi spunea că sunt nebună și că nu mă va lua nimeni de soție. După trei luni, am fugit cu iubitul meu dinainte, pe care tata nu mă lăsase să mă căsătoresc cu el,” a povestit Monica.

După ce s-a căsătorit pe 3 ianuarie, Monica i-a spus soțului său că trebuie să plece undeva pe 5 ianuarie.

 „I-am zis că plec undeva, venea iubitul meu din străinătate. L-am așteptat la aeroport și ne-am dus în Gara de Nord. Am rămas prieteni și până în ziua de azi. Era o pasiune mare… Am plecat în Gara de Nord și ne-am uitat la mersul trenurilor. Am ales un tren personal care mergea la Baia Mare, fără să știm unde vom dormi. Era ianuarie 1981, în plin comunism. El venise cu vodcă și grapefruit, iar noaptea a fost… S-au aburit geamurile de la clasa a doua… Țin minte preludiul, a fost superb, am băut vodcă și am mâncat grapefruit,” își amintește Monica Tatoiu.

Această poveste scoate în evidență un capitol tumultuos și pasional din viața Monicăi Tatoiu.