MENIU

Corina, IPOSTAZA în care nu şi-o închipuia nimeni: ce REŢETĂ i-au cerut fanii

<p>Corina Bud şi-a uimit fanii de pe Facebook cu o reţetă de Lasagna</p>
<p>Corina Bud şi-a uimit fanii de pe Facebook cu o reţetă de Lasagna</p>

CORINA demonstrează că este nu doar o cântăreaţă sexy, ci are şi alte talente ascunse. Ea le-a demonstrat fanilor că se pricepe de minune şi la treburile gospodăreşti.

CORINA în postura de gospodină - aşa cum nu prea mulţi au văzut-o! Aşa apare senzuala cântăreaţă într-o fotografie pe care a făcut-o publică pentru numeroşii ei fani. Preparatul i-a încântat pe admiratorii cântăreţei, care s-au grăbit să-i ceară reţeta, astfel că aceasta le-a explicat imediat cum se face lasagna, scrie libertatea.ro.

"Se taie mărunt 3 cepe, 6 căţei de usturoi şi se pun la călit. Se mai adaugă 2 morcovi daţi prin răzătoare, 600 g carne tocata de vită, 3 conserve de roşii ovale, sare, piper, busuioc proaspăt.

Sosul alb se face dintr-un litru de lapte, la care se adaugă 3 linguri de amidon alimentar fin, nucşoară măcinată, o legătura de pătrunjel, care se scoate după ce sosul dă în clocot.

Tăiaţi câteva bucăţi de unt în tavă, puneţi un strat din sosul alb, foile de lasagna, un strat din sosul din roşii cu carne, un strat de parmezan, bucăţi de mozzarella şi un strat de sos alb, apoi iar un strat de foi de lasagna şi iar un strat de sos de roşii... Ultimul strat trebuie să fie cu sos alb... Se bagă în cuptorul încins la 200 grade şi se lasă o jumătate de oră", a explicat CORINA.

Mai multe articole despre:
Corina Corina Bud lasagna reţetă lasagna