MENIU

Colecţia de haine semnată de Alex Velea şi Smiley, un eşec de proporţii?

Colectia de haine semnata de Alex Velea si Smiley, un esec de proportii?

Accesorii ciudate, incaltaminte fina si haine de lux. Vedetele autohtone au imbracat cele mai interesante articole vestimentare si au iesit marti, la mall, pentru lansarea colectiei de haine a lui Alex Velea si Smiley. Printre invitati s-au numarat Mihaela Radulescu si Dani, Maria Marinescu, Antonia, Alex Abagiu, Sore, Giulia, Delia, Cristina Spatar si multe alte vedete, care s-au inghesuit sa vada hainele abia lansate.

Se pare ca celebritatile s-au declarat incantate de linia vestimentara "Maidana Fratziwear", multe dintre acestea purtand articole vestimentare din colectie.

Astfel, Antonia nu putea lipsi de la lansarea colectiei lui Alex Velea, unde a afisat un look de tocilara sexy. Artista a imbracat un tricou inscriptionat cu mesajul "I wish shaorma", o fusta plisata din piele si ochelari de vedere supradimensionati.

Problemele pe care le are in ultima vreme sotul ei, francezul Frank Colin, acuzat de trafic de arme si arestat intr-un penitenciar din Franta, nu au tinut-o in casa pe Maria Marinescu. Aceasta a imbracat un pulover Kenzo, o pereche de pantaloni albi si s-a afisat cu zambetul pe buze la eveniment.

Dani Otil si Mihaela Radulescu n-au mai fost de mult timp impreuna la un eveniment monden, dar marti seara si-au luat revansa. Cei doi au purtat tricouri personalizate, cu mesajele "Pentru ca...Raduleasca" si "Pentru ca....Dani", insa toti ochii au fost atintiti pe Mihaela Radulescu, care a purtat o fusta tip plasa, prin care i se vedea lenjeria intima.

Citeşte mai mult pe Divahair.ro

Mai multe articole despre:
lansare Smiley colecţie de haine alex velea