MENIU

Cine este „Regina Ketaminei”, femeia acuzată că a provocat moartea actorului Matthew Perry?

Jasveen Sangha, supranumită „Regina ketaminei” de procurorii americani, este una dintre cele 5 persoane suspectate că i-ar fi furnizat ketamină actorului Mathew Perry, profitând de dependența sa de droguri și contribuind astfel la moartea sa prin supradoză. 

Sangha, cu cetățenie americană și britanică, a pledat nevinovată la acuzațiile aduse și i-a fost refuzată cererea de eliberare pe cauțiune de către autoritățile americane. Ea va rămâne în arest până la procesul din octombrie, potrivit BBC.

Rechizitoriul procurorilor mai arată că doza de ketamină pe care Sangha i-a vândut-o starului din serialul "Friends" în ziua de 24 octombrie 2023 a fost  cea care i-a prvocat moartea. Mai mult, ea i-ar fi vândut actorului o fiolă cu 2.000 de dolari, deși prețul standard era de doar 12 dolari.

Porecla de "regină a ketaminei" vine de la dezvăluirea că Sangha ar fi distribuit substanța încă din 2019, iar casa ei din North Hollywood a fost descrisă de procurori drept un „imperiu al vânzării de droguri”, clienții preferați fiind celebritățile.

Sangha s-a apropiat de vedete și a fost văzută la evenimente importante precum Globurile de Aur și Oscaruri. După moartea lui Perry, ea a postat fotografii care arătau stilul ei de viață extravagant, inclusiv petreceri și călătorii în Japonia și Mexic.

Procurorii susțin că Sangha a colaborat cu doi medici, precum și cu asistentul actorului decedat, pentru a-i administra ketamina, cu toate că știau că i-ar putea fi fatal.

Mai multe articole despre:
regina ketamine Matthew Perry Friends mort droguri