MENIU

Cine este milionarul care ia 3 pensii de la stat? Românul critică o vedetă pentru abuzul fondurilor caritabile

Dumitru Dragomir, un milionar român care beneficiază de trei pensii, a avut o reacție dură la adresa celebrei Naomi Campbell, acuzată că ar fi cheltuit banii strânși pentru cauze caritabile în scopuri personale.

În 2005, Campbell a fondat organizația „Fashion for Relief”, destinată ajutorării persoanelor aflate în dificultate. Recent, dezvăluirile din presa internațională sugerează că vedeta a folosit acești bani pentru plăceri personale, ceea ce l-a determinat pe Dragomir să afirme: „Dacă ar fi fost româncă, ar fi primit 15 ani de închisoare. În România, ar fi fost pedepsită cu 10 ani! E imposibil să faci așa ceva. Banul este ochiul dracului!”

Care este secretul lui Mitică Dragomir în afaceri

Pe lângă critici, Dragomir a împărtășit și rețeta succesului său în afaceri. Fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, el a reușit să strângă o avere de peste 50 de milioane de euro în domeniul imobiliar.

 El le-a oferit românilor sfaturi pentru a se îmbogăți, sugerând că plantațiile de nuci pot aduce profituri semnificative. „Dacă ai 20 de hectare de pământ, cu o investiție inițială de 100.000 de euro, poți ajunge să câștigi un milion de euro pe an,” a explicat Dragomir, subliniind importanța unei planificări financiare corecte.