MENIU

Cel mai mare secret al lui Aurelian Preda. Toată lumea a aflat la două săptămâni de la moarte

AURELIAN PREDA a fost îmormântat în prezența a sute de oameni, la Mănăstirea Dervent. Artistul a încetat din viață la numai 47 de ani, după ce a pierdut bătălia cu cancerul. Fiica artistului, Ana Maria Rosa, a promis că va duce mai departe moștenirea artistică a tatălui său.

Acum, la două săptămâni de la moarte, verişoara cântăreţului a povestit cum Aurelian Preda a înfiat-o pe Anamaria de la o nepoată imediat după naştere.

"Fata a ţinut la el ca la ochii din cap, era viaţă ei, căci şi el o iubea enorm. Dar Anamaria nu e fata lui naturală, e fata unei nepoate de-a lui, pe care el a înfiat-o imediat după naştere! Aşa a crezut el de cuviinţă, pentru că ştia că el putea să-i ofere o viaţă liniştită şi multă iubire oricărui copil", a povestit Rodica Şerban, care locuieşte într-o casă vecină cu casă natală a lui Aurelian Preda pentru WoWbiz.ro. "A fost un om extraordinar, toţi l-am iubit foarte mult, era liniştit şi cumpătat, n-ar fi făcut rău nimănui! Dar Dumnezeu îi ia la el numai pe cei buni!", a încheiat tanti Rodica.

Aurelian Preda a murit. Îndrăgitul cântăreţ de muzică populară avea doar 47 de ani

Aurelian Preda a murit. Lumea artistică din România a fost zguduită, marţi seară, de încă o veste tragică. Cunoscutul cântăreţ de muzică populară şi prezentator de emisiuni de specialitate Aurelian Preda a încetat din viaţă.

Artistul a decedat la orele 18.10, într-o clinică privată din Austria, după ce s-a luptat o bună perioada de timp cu o boală incurabilă.

Cântăreţul de muzică populară şi-a pierdut tatăl când avea doar 12 ani. Rămas fără părinte, viaţă a devenit tot mai grea, iar la 14 ani, pentru a-şi putea să-şi continue studiile, Aurelian Preda a fost nevoit să vândă la aprozar.

Ultimele imagini cu Aurelian Preda în viaţă sunt sfâşietoare. Artistul era măcinat de boală

A făcut tot ce i-a stat în putinţă să termine şi o facultate de muzică, urmând ca apoi să ajungă pe scenă şi să cânte în faţă tuturor românilor. Chiar dacă era îndrăgostit de muzică populară, Marinela, o colegă de liceu, a reuşit să-şi câştige şi ea un loc în inima artistului.

La scurt timp după ce s-au căsătorit au venit pe lume şi cei trei copii ai lor.

Împreună s-au mutat în Italia, unde au dus o viaţă de basm. Însă acum doi ani visul lor superb s-a transformat într-un coşmar.

La începutul lui 2010, solistul argeşean a aflat că suferă de cancer. Când a primit cumplită veste, Aurelian Preda a hotărât să-şi ferească familia de suferinţă prin care va trece atunci când va începe tratamentul împotriva bolii.

Pentru o perioadă a ales să-şi lase rudele în Italia, iar el să vină la tratament în România. A suferit 4 operaţii, dar a făcut şi mai mutle vizite la mormântul sfânt, totul în speranţa că se va vindecă.