MENIU

Cel mai celebru tânăr de pe internet a filmat în Salina Turda! 7 zile petrecute în România - VIDEO

MrBeast, cel mai urmărit Youtuber din lume, a publicat un videoclip filmat în interiorul Salinei Turda! Tânărul a petrecut 7 zile în salină alături de alte persoane celebre pe internet.

Oportunitate uriașă. Cum a fost promovată Salina Turda

 Influencerul prezintă obiectivul turistic drept un adevărat oraș subteran, în care i-a provocat pe cei invitați să treacă prin diferite probe. 

MrBeast, în vârstă de 26 de ani, are peste 320 de milioane de urmăritori pe internet și o avere estimată la aproape 1 miliard de dolari.

 Videoclipul filmat în Salina Turda a strâns deja peste 36 de milioane de vizualizări și are potențialul să aducă un număr uriaș de turiști în țara noastră. 

„Vom petrece următoarele 7 zile în acest oraș subteran uriaș! Cum poate exista un loc ca acesta? Chiar dacă poate părea ceva desprins din viitor, acest oraș este construit în interiorul unei mine și datează de acum câteva mii de ani.”, spune influencerul.

Clipul filmat în România are peste 36 de milioane de vizualizări

„Uitați-vă cât de sus este tavanul! Suntem la 122 de metri sub pământ acum. Cumva, acest oraș există. Este incredibil! În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când România era bombardată, mii de oameni s-au ascuns aici. Acum, mai mulți youtuberi trăiesc aici. În fiecare zi voi aduce o altă persoană faimoasă care ne va ajuta să explorăm aceste tuneluri.”, a completat tânărul.