MENIU

Cel mai bine păzit secret al Gabrielei Cristea

Cel mai bine păzit secret al Gabrielei Cristea

Are o experienta in televiziune de aproape 20 de ani, fiind una dintre cele mai apreciate moderatoare TV pentru emisiuni in direct, insa Gabriela Cristea ascunde un secret profesional de amploare.    

S-a descurcat bine si la scoala, dar in paralel a facut si balet la nivel de profesionsti. Insa, din cauza unui accident stupid, in urma caruia s-a ales si cu o malformatie, la picior, Gabi Crristea s-a vazut nevoita sa-si abandoneze cariera de balerina intr-un moment mai mult decat promitator, la varsta de 18 ani, scrie cancan.ro. 

Chiar daca pare greu de crezut, moderatoarea TV se descurca foarte greu la capitolul scris. Motiv pentru care nu scrie aproape niciodata, in afara SMS-urilor pe care le trimite uneori. 

“Eu consider ca nu ma exprim bine in scris. Asa ca nu scriu. De poezii sau versuri sau lucruri de genul asta nici nu poate fi vorba. Iar atunci cand am nevoie sa fac o prezentare sau un discurs sau ceva de genul asta, ma inregistrez. Pur si simplu, eu ma descurc mult mai bine din punct de vedere verbal. Si ma inregistrez si asa imi dau seam ace suna bine si ce nu si ma cortectez. Asa fac de ani buni, nu e o tehnica la care apelez de ieri, de azi”, a declarat Gabriela Cristea. 

Mai multe articole despre:
secret Gabriela Cristea pazit cel mai bine