MENIU

Ce spune Zăvoranu după ce s-a aflat că Niculescu şi-a înşelat soţia cu ea

<p>OANA ZĂVORANU</p>

Oana Zăvoranu nu a avut vreo reţinere să vorbească despre bărbaţii pe care i-a îndrăgit, înainte şi după Pepe, dar pe Claudiu Niculescu l-a protejat. Catalogându-l drept un tip civilizat şi iubitor, bruneta e de părere că divorţul lui de Diana Munteanu nu s-ar produce din vina fostului fotbalist.

Mircea Badea, Gabriel Coveşeanu, Pepe, Tudor Ionescu sau Tomer Rehanian sunt câţiva dintre bărbaţii care au avut de-a face, pe plan sentimental, cu vulcanica Oana Zăvoranu (41 de ani).

După despăţire, Zăvo i-a împărţit în două categorii: buni şi răi. Dar în viaţa ei a existat şi un nume sonor despre care nu a mai oferit detalii. A prins, însă, mai mult curaj acum, după ce a aflat din Click! că relaţia cu actuala soţie scârţâie şi că se află în pragul divorţului.

Ea a descris cu lux de amănunte cum a decurs relaţia cu fostul fotbalist Claudiu Niculescu (38 de ani), pe care l-a cunoscut în 2004.

„Despre Claudiu pot să vorbesc în cei mai frumoşi termeni. Un om deosebit, cu caracter impecabil, care s-a purtat manierat şi elegant cu mine şi îmi aducea flori. Nu am avut timp să-i cunosc părinţii, dar la momentul acela, tatăl său a făcut o declaraţie laudativă despre mine. Am fost împreună aproape patru luni, în perioada când el intenţiona să divorţeze de prima lui soţie, Lidia Niculescu.

Articolul integral pe Click.ro.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu Claudiu Niculescu cuplu