MENIU

Ce puţin mănâncă ANDREEA MARIN! Iată în ce constă meniul ei!

<p><em><strong>ANDREEA MARIN</strong></em></p>

ANDREEA MARIN reprezinta un model demn de urmat. Succesul de care are parte gratie emisiunii "Pretuieste viata!", discretia de care da dovada atunci cand vine vorba de viata sa personala, acum cu adevarat implinita gratie mariajului sau cu Tuncay, precum si ambitia sa fara margini, sunt principalele calitati care se pare ca au ajutat-o pe ANDREEA MARIN sa se mentina pe linia de plutire in peisajul monden romanesc, avid de scandaluri.

ANDREEA MARIN. Un alt factor care contribuie insa la starea de bine a vedetei, este si alimentatia, ANDREEA MARIN luand decizia de a urma un regim de detoxifiere dupa ce de sarbatori s-a infruptat cu mancarurile traditionale romanesti. Ea a raspuns cererilor fanilor de a le dezvalui in ce consta aceasta cura de detoxifiere, postand pe Facebook o imagine cu mesele sale compuse doar din sucuri si supe, dar si cu retetele pe care le prepara zi de zi, timp de o saptamana.

"Neata! Pentru ca mi-ati cerut un exemplu al meniului meu din saptamana de detoxifiere, iata "mesele" de azi (fiecare bautura, suc sau supa, are 300 ml):
- dimineata: mar verde, patrunjel, orz, spirulina; urmatoarele mese sunt din 2 in doua ore, dar nu neaparat cu ochii pe ceas, ci cu aproximatie si poti bea mai mult , la nevoie.
- ananas, afine ( sau alte fructe de padure) , ginger, coriandru ( sau busuioc) , psyllium ( acesta se umfla in stomac si iti da senzatia de satietate, de aceea dispare senzatia de foame);
- ananas, ginger, coriandru ( sau busuioc ), psyllium , Eco Green Multivit;
- rosii, morcov, sfecla, coriandru, spirulina, chili, sare de mare;
- apa alcalina cat mai multa posibil, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru. Apa alcalina se obtine cu adaos de picaturi de lamaie intr-un pahar cu apa plata, pahar de sticla , nu de plastic (plasticul modifica aceasta calitate a apei), sau adaugam 10 picaturi speciale pentru obtinerea apei alcaline , se gasesc pe site-urile cu produse bio", a scris vedeta. 

Citeşte mai multe pe divahair.ro.