MENIU

Ce a putut să zică Ramona Gabor despre Irinel Columbeanu: „M-am mutat din țară din acest motiv”

Ramona Gabor a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre fostul cumnat al său, Irinel Columbeanu, într-o recentă apariție în podcastul „Gând la gând cu Teo”, moderat de Teo Trandafir. În timp ce recent a revenit în România pentru a petrece timp cu nepoata sa, Irina, care s-a întors din America după șase ani, Ramona a profitat de ocazie pentru a clarifica aspecte legate de relația sa cu fostul milionar.

Ce relație a existat între Ramona Gabor și Irinel Columbeanu

Deși, sora ei a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu timp de câțiva ani, Ramona Gabor a declarat că ea nu a avut niciodată o relație strânsă cu acesta. 

În timpul vizitei sale în România, Ramona a dorit să petreacă timp cu familia și să-și reînnoade legăturile cu nepoata sa, Irina. 

„Am venit în România, în primul rând, pentru că nepoata mea a ajuns și ea, după șase ani, pe meleagurile noastre și am vrut să petrec timp cu ea. Ca fetele, dar și în familie, pentru că, de fapt, a fost în Bacău până acum.

Acum l-am văzut (n.r. pe Irinel Columbeanu) pentru că este Irina aici. În schimb, eu nu am avut neapărat o legătură apropiată cu el. A fost cumnatul meu și toată lumea spune și se întâmplă de multe ori în comentarii să vezi: ‘dacă nu era el, tu nu existai sau, mă rog, nu știa nimeni de tine’. Înțeleg acest punct de vedere, dar eu m-am mutat din țară exact din acest motiv. Să îmi demonstrez mie că pot să fiu cineva.”, a declarat Ramona Gabor.

Ramona a subliniat că motivul principal pentru care a ales să se mute în Emiratele Arabe Unite a fost dorința de a demonstra că poate avea succes pe propriile forțe. „Am decis să plec din România pentru a-mi demonstra mie însămi că pot reuși fără a depinde de Irinel Columbeanu. Am dorit să îmi construiesc o viață de succes pe cont propriu și să arăt că pot fi cineva fără ajutorul lui,” a adăugat ea.

În ciuda percepției publice și a comentariilor care sugerează că succesul său este legat de fostul cumnat, Ramona a reafirmat că respectă rolul lui Irinel în viața Irinucăi. „Respect și-l voi respecta întotdeauna pe Irinel Columbeanu pentru că este tatăl Irinei. Totuși, nu pot spune că am avut o relație personală apropiată cu el. Nici măcar nu am avut o conversație de 15 minute,” a concluzionat Ramona.

Aceste declarații aduc lămuriri despre relația complexă dintre Ramona Gabor și Irinel Columbeanu, subliniind dorința acesteia de a se afirma prin propriile merite.