MENIU

Cătălin Măruță, prima apariție după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum! Ce mesaj a transmis îndrăgitului realizator TV - FOTO

Cătălin Măruță a avut prima apariție în mediul online, după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum. Vedeta TV eeste vizibil marcată după pierderea grea suferită, iar mesajul transmis în memoria părintelui pierdut i-a impresioant profund pe urmăritorii săi.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți.Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace”, este mesajul publicat de Cătălin Măruță.

Îndrăgitul realizator TV a împărtășit cu publicul imagini în care apare alături de familie și un duhovnic, alături de care și-a găsit alinare și liniște sufletească. De asemenea, Cătălin le-a mulțumit fanilor săi pentru susținere.

 
 
Mai multe articole despre:
maruta a revenit inmormantare a murit tata pro tv