MENIU

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relația dintre el și Elena Ceaușescu: „Am avut și momente intime!”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a oferit recent noi informații despre relația sa cu Elena Ceaușescu, prima doamnă a României în perioada comunistă, cunoscută pentru strictețea sa. Într-un interviu acordat publicației Fanatik, Botezatu a discutat despre cum a ajuns să fie favoritul Elenei Ceaușescu și despre aspectele mai puțin cunoscute ale acestei relații.

Ce relație a existat între Cătălin Botezatu și Elena Ceaușescu

În perioada respectivă, Botezatu era model și a devenit singurul manechin care îi oferea flori Elenei Ceaușescu la prezentările de modă, conform dorinței exprimate de soția lui Nicolae Ceaușescu. „Într-un complex de împrejurări, Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită ei, în mai puțin de 24 de ore am primit buletin de București”, a declarat Botezatu. Creatorul de modă a adăugat că această relație i-a adus beneficii, inclusiv obținerea rapidă a unui buletin de București.

Cătălin Botezatu a recunoscut că, în urma acestei preferințe, au avut loc și momente intime între el și Elena Ceaușescu, dar a subliniat că aceste detalii sunt parte dintr-o relație „foarte specială”. 

„Au urmat și intimități, dar mai târziu… Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu. Am avut șansa să mai merg, să mai beau câte o cafea prin Palatul Primăverii. S-a scris că am fost amantul Elenei Ceaușescu, ce pot să spun eu e că am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut. Prin patul meu au trecut foarte multe femei celebre, cu soți celebri, sau măritate în acel moment”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru Fanatik. 

Botezatu a menționat, de asemenea, că în viața sa au fost multe femei celebre care au trecut prin patul său, dar a preferat să păstreze discreția.

Creatorul de modă a confirmat că a avut ocazia să viziteze Palatul Primăverii și să petreacă timp acolo, ceea ce i-a oferit o perspectiva unică asupra vieții și activităților din cercurile de putere ale vremii. Deși detaliile exacte ale relației lor au rămas în mare parte confidențiale, Botezatu a evidențiat complexitatea și importanța acestei legături în contextul istoric al vremii.