MENIU

Bombă în lumea mondenă: Fiica lui Adi Minune divorțează de soțul său, fost angajat al Guvernului

Fiica lui Adi Minune divorțează de soțul său, fost angajat al Guvernului. Karmen Minune și Bogdan Căplescu au decis să o ia pe drumuri separate din cauza geloziei bărbatului, dar si a mai multor neînțelegeri, potrivit unor surse. Cei doi tineri au fost căsătoriți civil timp de 5 ani și au împreună o fetiță pe nume Sofia. Artista a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul partener de dragul copilei lor. 

Karmen Simionescu divorțează

Karmen Simionescu a pus punct căsniciei cu Bogdan Căplescu din cauza unor neînțelegeri. Bărbatul ar fi fost gelos, iar Karmen nu mai avea voie să se ducă la evenimente. Fiica lui Adi Minune a ales cariera muzicală, astfel că a decis să pună punct mariajului care a durat 5 ani, scriu jurnaliștii.

„De ceva timp, eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate. Nu a fost să fie. Suntem diferiți. Ne-am iubit enorm. Ne vom respecta, avem o relație normală pentru Sofi. Scopul nostru e ca fetița noastă să fie bine, să treacă ușor peste perioada grea. Se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor. Fetița va face parte și din viața mea și din a tatălui ei în continuare.”, a declarat fiica manelistului.

Un alt motiv de scandal între fiica lui Adi Minune și Bogdan Căplescu era faptul că bărbatul își mai dorea un copil. Potrivit presei, bărbatul, care în trecut a lucrat în cadrul Guvernului, ar fi pus presiuni pe artistă, iar Karmen nu mai făcea față stresului.

Anul trecut, Karmen Minune mărturisea public că ea și soțul ei au apelat la ajutorul specialiștilor pentru a-și salva căsnicia. Cei doi au mers la terapie de cuplu, iar solista la vremea respectivă dădea vina pe depresia postnatală pentru neînțelegerile pe care le avea cu partenerul de viață. 

@karmen Va iubesc! 🫶🏽 #fyp ♬ original sound - KARMEN