MENIU

BOMBĂ - Aniversarea lui Dinu Maxer a degenerat în SCANDAL. S-au luat la bătaie şi a venit poliţia

Dinu Maxer a vorbit despre moartea fratelui său mai mic

Dinu Maxer a crezut ca are parte de cea mai frumoasa zi de nastere, mai ales ca a fost incojurat de rude si prieteni foarte apropiati. Din pacate, spre dimineata, lucrurile au degenerat intr-un mod care n-a fost pe placul niciunui invitat.

Conform unor surse prezente la eveniment, se pare ca distractia a tinut doar cateva ore. Sub fondul consumului de bauturi alcoolice, unii invitati nu au mai tinut cont ca sunt la o petrecere aniversara si s-au dezlantuit cum au stiut ei mai bine. Asa se face ca, spre dimineata, Politia si Salvarea au fost chemate de urgenta. Se pare ca unul dintre invitati, mai precis finul lui Dinu, ar fi baut peste masura si a inceput sa faca galagie. Pentru a evita un scandal, fratele Deei Maxer l-a rugat sa paraseasca restaurantul si sa mearga afara pentru a se racori.

Finul s-a simtit lezat ca tanarul i-a cerut sa paraseasca pentru cateva minute localul, iar in momentul in care ambii au iesit din restaurant, acesta a inceput sa-l loveasca. Speriat ca deja luase amploare conflictul, un al treilea barbat a incercat sa-i desparta, insa s-a dezechilibrat si a cazut cu capul de ciment, incident care i-ar fi putut fi fatal.

Speriati, sotii Maxer au chemat de urgenta Salvarea, dar si Politia pentru a aplana conflictul. Contactat telefonic, sarbatoritul Dinu Maxer a confirmat doar o parte din actiunea demna de petrecerile din spatele blocurilor gri petrecuta la aniversarea lui, scrie cancan.ro.

Mai multe articole despre:
Dinu Maxer