MENIU

BLESTEMUL interpretei Brenda din Beverly Hills, 90210

Brenda din "Beverly Hills 90210", de NERECUNOSCUT
Brenda din "Beverly Hills 90210", de NERECUNOSCUT

Shannen Doherty avea 19 ani cand a pus mana pe rolul Brendei. Cele mai mari succese ale sale ii sunt datorate producatorului Aaron Spelling care i-a oferit rolurile din Beverly Hills 90210 si din seria TV Charmed (1998).

Maritata de 3 ori, actrita a  aparut de mai multe ori in Playboy si a avut nenumarate probleme cu banii. A fost data afara din Beverly Hills 90210 in 1994 pentru ca ajungea tarziu la filmari si pentru ca se certa cu colegii de platou.

Intr-un interviu acordat pentru revista Vanity Fair din Italia, la 22 de la debutul faimosului serial, Shannen Doherty a vorbit despre rolul care i-a marcat cariera, marturisirile facute fiind de-a dreptul socante, scrie procinema.ro.

"Brenda a reprezentat sansa vietii mele, dar in acelasi timp a fost sursa de nefericire pentru existenta mea. M-a transformat intr-o persoana care s-a autodistrus. Sa devii celebru de la o varsta atat de mica nu este un avantaj", a spus aceasta.

 

"Nu ma consider o victima, insa la acel moment nu mi-am dat seama de necumpatarea mea, de comportamentul pe care l-am avut pe platourile de filmare. Tot ceea ce faceam aparea in tabloide. Mi s-a creat o imagine de fata rea pe care am ajuns sa o adopt", a declarat actrita in varsta de 49 de ani.

 

Mai multe articole despre:
Beverly Hills rol actriţă Brenda 90210