MENIU

Bianca Drăguşanu, implicată într-un accident rutier: "Nu-mi vine să cred"

<p>Bianca Drăguşanu</p>

Bianca Drăguşanu, a fost implicată, astăzi, într-un accident rutier, în zona Aviatorilor şi din fericire atât Bianca, cât şi celălalt şofer, nu au păţit nimic.

Bianca Drăguşanu are parte în ultimul timp numai de peripeţii şi, cum de această dată nu vorbim despre un scandal monden, Bianca a tras o sperietură zdravănă.

Aflată în zona Aviatorilor, vedeta şi-a ciocnit maşina cu o alta în trafic, probabil din cauza unui moment de neatenţie. Roşcata s-a înţeles pe cale amiabilă cu celălalt conducător auto şi nu a fost nevoie de intervenţia poliţiei, deoarece accidentul a fost unul minor unde Bianca doar şi-a zgâriat maşina.

“Nu-mi vine sa cred cat de repede se imparstie vestile. Eram la Aviatorilor, nici nu stiu exact sa spun a cui a fost vina. Pur si simplu cred ca nu am apreciat distanta si s-au zgariat masinile, una de cealalta. Dar e ceva foarta usor, ne-am inteles pe cale amiabila, cred ca nici la accidente usoare nu ne incadram. A fost foarte amabil domnul, am schimbat numerele de telefon si urmeaza sa vedem cum rezolvam. S-a dat jos sin masina si mi-a zis “Ia uite, prima data cand vad si eu o vedeta. Nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat in contextul asta’. Bine ca nu s-a intamplat nimic grav”, a declarat Bianca, pentru cancan.ro.

Mai multe articole despre:
accident rutier Bianca Drăguşanu victor slav