MENIU

Bianca Drăgușanu a facut primul pas către împăcarea cu Victor Slav!

Bianca Drăguşanu

Intorsatura de situatie in cuplul Bianca Dragusanu – Victor Slav! Dupa ce, timp de o luna, abia daca au mai schimbat doua-trei vorbe, totul s-a schimbat la 180 de grade. Curios, vedeta este cea care a facut primul pas catre o noua impacare.

Pe data de 5 iunie, de ziua prezentatorului TV, pe Bianca au cam apucat-o nostalgiile si s-a gandit sa-i faca un cadou surpriza lui Victor si, mai mult, sa ii transmita un semnal. Fara sa se gandeasca prea mult, fara sa ia in calcul ce se va intampla pe viitor sau consecintele. Semnal pe care se pare ca Slav l-a perceput destul de bine:

“De ziua lui, Bianca si-a pus la Whatts App o fotografie cu ei, ca un fel de cadou simbolic. Si i-a trimis si mesaj la miezul noptii. Pur si simplu, asa i s-a parut civilizat, si-au lasta loc de “buna ziua” si asa a simtit ea sa se poarte. Probabil ca a trecut ceva timp de cand nu s-au mai vazut si i-a fost si dor de el. Ca, pana la urma, in multe foste cupluri se intampla asa”, a declarat o sursa din anturajul Biancai, pentru CANCAN.ro.

Mai multe articole despre:
împacare sms Bianca Drăguşanu victor slav