MENIU

Belelele se țin lanț de Lino Golden! Artistul, implicat din nou într-un accident rutier

Belelele se țin lanț de Lino Golden! Artistul, implicat din nou într-un accident rutier/ Foto: Facebook

Artistul Lino Golden a fost din nou implicat într-un accident rutier, în Capitală, iar anunțul a fost făcut chiar de el pe rețelele de socializare. Acesta a postat un filmuleț în care a arătat cât de avariată este mașina sa și a dezvăluit inclusiv locația incidentului. Din fericire, nicio persoana nu a fost rănita. 

Artistul nu a dat foarte multe detalii despre eveniment, dar se poate observa din imagini că mașina acestuia s-a ales doar cu o zgârietură.

În urmă cu câteva luni, cântărețul a fost lovit în mod intenționat de o șoferiță. Femeia ar fi avut o reacție agresivă, chiar dacă era vinovată. În plus, aceasta a susținut că nu-l consideră pe Lino Golden o persoană importantă.

Tânărul și-a schimbat autovehiculul în urmă cu doi ani, când a făcut tranziția de la o marcă de lux la alta. Artistul a împărtășit momentul cu fanii săi pe canalul lui de Youtube.

Lino Golden a devenit cunoscut în urmă cu câțiva ani de când a început să se asocieze cu trupa 5GANG, dar și pentru că era unul din "protejații" lui Alex Velea. Cântărețul a devenit cu repeziciune un idol pentru adolescenții de la acel moment.