MENIU

Aţi urmărit serialul "Friends"/"Prietenii tăi"? Iată cum arată acum actorii celebrei producţii

Actorii care au jucat în celebrul serial "Friends"/"Prietenii tăi" s-au reunit pentru prima dată, după mai bine de un deceniu.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer au participat la un eveniment organizat în onoarea regizorului James Burrows. A lipsit însă Matthew Perry, actorul care i-a dat viaţă în serial personajului Chandler.

În schimb, în fotografia care marchează prima reuniune a protagoniştilor din "Friends", după 12 ani, apare un alt actor celebru. Este vorba despre Kaley Cuoco, cunoscut pentru rolul din "The Big Bang Theory".

Pe de altă parte, Matthew Perry a anunţat că nu va putea participa nici la înregistrarea episodului special, programată de NBC pentru luna februarie, din cauza repetiţiilor la spectacolul de teatru "The End of Longing...".

NBC anunţase anterior că actorii din serialul "Friends" se vor reuni, pentru prima dată după încheierea acestui show TV în 2004, pentru a înregistra un episod special sub forma unui tribut adus regizorului de comedie James Burrows, în vârstă de 75 de ani.

Totuşi, potrivit purtătorului de cuvânt al actorului, "Matthew va înregistra ceva" ca tribut adus realizatorului Burrows.