MENIU

ANDREEA MARIN, decizie DURĂ anunţată în urmă cu puţin timp

<p>ANDREEA MARIN, decizie DURĂ anunţată &icirc;n urmă cu puţin timp</p>

ANDREEA MARIN s-a hotarat in aceasta dimineata sa renunte la colaborarea ei cu postul public de televiziune, cu toate ca emisiunea “Pretuieste Viata” era programata sa revina in grila de programe de la inceputul lunii martie. Conform contractului incheiat inca din vara lui 2013, Andreea Marin trebuia sa realizeze doua sezoane ale emisiunii “Pretuieste Viata” la TVR1.

Nemultumita de modul in care se desfasoara lucrurile la postul public de televiziune, Andreea Marin a hotarat sa inceteze aceasta colaborare. Andreea ne-a acordat un interviu amplu, prin care isi explica decizia.

Andreea Marin isi anunta, in exclusivitate, intentia de a parasi TVR si de a nu mai realiza un nou sezon al emisiunii “Pretuieste Viata”, iar motivele sunt legate de lipsa de respect cu care TVR-ul isi trateaza angajatii si colaboratorii. Care a fost picatura care a umplut paharul si care o face pe Andreea sa se retraga din acest proiect, aflati din interviul de mai jos…

De ce ai luat hotararea de a rezilia contractul tau cu TVR, cu doar doua saptamani inainte de inceperea noului sezon?

Nu este o decizie usoara, mai ales ca am o istorie pe care o cunoaste toata lumea in TVR. Am facut multe lucruri frumoase in Televiziunea Publica in 20 de ani de cand lucrez in acest domeniu. S-a intamplat insa o situatie care m-a facut sa ma simt revoltata in interiorul meu fata de modul incorect in care se poate desfasura o colaborare in zilele noastre. A fost picatura care a umplut paharul. 

Despre ce este vorba, mai exact?

In echipa redactionala “Pretuieste Viata” exista doar oameni tineri si entuziasti, care au pus mult suflet in aceasta productie. Au lucrat fara a avea ochii pe ceas, de multe ori si zi si noapte, pentru a realiza “Pretuieste Viata”. Una dintre colegele mele (nu vreau sa dau nume pentru ca vreau sa-i respect intimitatea) a ajuns pe nepusa-masa de urgenta la spital si a intrat direct in operatie din pricina unor formatiuni tumorale. Cert este ca operatia a fost drastica si situatia deloc placuta in momentul in care, la externare, cand am vorbit cu ea sa-i aflu starea de sanatate m-a intrebat, cu timiditate, daca stiu cumva cand o sa fie posibil sa-si primeasca banii de la TVR pentru munca din ultimele emisiuni ale sezonului trecut. Are nevoie de bani pentru a-si plati tratamentul si pentru a se putea pune pe picioare. Aceasta situatie este pur si simplu revoltatoare; fata despre care vorbesc abia a implinit varsta de 30 de ani…

Citeşte articolul integral pe agentiapresamondena.com.

Mai multe articole despre:
TVR emisiune Andreea Marin preţuieşte viaţa