MENIU

Andreea Marin poate fi înșelată - Ce spun tradițiile din Turcia

<p>ANDREEA MARIN, decizie DURĂ anunţată &icirc;n urmă cu puţin timp</p>

Bărbaţii turci nu divorţează. Dacă sunt nefericiţi în căsnicie, preferă să înşele decât să-şi abandoneze familia, ne spun reprezentanţii Uniunii Democrate Turce din România. Dacă Andreea Marin îi va face un băieţel lui Ozturk Tuncay, micuţul va fi obligatoriu supus circumciziei, conform religiei musulmane.

Proaspătul soţ al Andreei Marin, Ozturk Tuncay, este un familist convins. Trăsătura este specifică turcilor, care au grijă de familie până la capăt. "Bărbaţii turci, când se implică într-o relaţie, se implică cu totul, în sensul că îşi iau toată responsabilitatea faţă de femeie şi copii. Bărbatul turc duce şi gunoiul, aduce şi bani în casă, iar dacă se ajunge la divorţ, o decizie pe care o ia femeia de regulă, lasă totul soţiei, îşi ia doar haina şi iese din casă. Bărbatul turc are grijă să-i satisfacă toate poftele soţiei, toate dorinţele", ne-a declarat Serim Turkoglu, preşedinta Comisiei de Cultură a Uniunii Democrate Turce din România (UDTR), scrie Ziarul Ring

Va înşela doar dacă va fi nefericit

Serim Turkoglu îspune că bărbatul turc nu îşi va înşela niciodată nevasta dacă este fericit acasă. "În schimb, în lipsa fericirii conjugale, îşi mai caută pe afară. Dar ei nu îşi părăsesc nevestele doar pentru că s-au îndrăgostit de altă femeie, ei trag cât se poate de familie. Sunt foarte responsabili în privinţa copiilor şi atunci ajung să înşele. Şi mai este un aspect: statul turc este de partea femeii. Dacă se ajunge la divorţ, femeia ia şi casa, ia şi pensie alimentară, pur şi simplu, îl jupoaie pe cel care divorţează", a mai afirmat Serim Turkoglu.

Circumcizia, obligatorie

Osman Fedbi, preşedintele UDTR, precizează că un copil de sex masculin va fi obligatoriu suspus circumciziei. Totodată, Serim Turkoglu susţine că circumcizia este o chestie de igienă, transmisă prin religie şi că statisticile arată că, din acest motiv, turcoaicele nu prea au boli cu transmitere sexuală. "Botezul musulman, circumcizia copilului de sex masculin, se transformă într-un fel de nuntă, unde toate rudele, prietenii dau foarte mulţi bani şi aur, iar familia îi pune deoparte pentru copil", a afirmat Serim Turkoglu.

Mai multe articole despre:
Turcia Andreea Marin tradiţii ozturk tuncay