MENIU

Ana Morodan, schimbare spectaculoasă după accidentul din 2023. Vedeta a dezvăluit la ce proiecte lucrează

Ana Morodan/ Facebook

Ana Morodan susține că și-a schimbat viața radical după accidentul care i-a distrus cariera. "Contesa digitală" - așa cum este cunoscută în spațiul public - a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal în martie 2023, după ce a fost prinsă băută și drogată la volan. Vedeta a dezvăluit că în prezent are mai multe proiecte și a înființat o organizație ce sprijină emoțional tinerii. Ana Morodan spune că nu mai vrea ca și alți oameni să treacă prin ce a trecut ea. 

Ana Morodan anunță că și-a schimbat viața la 180 de grade după accidentul care i-a distrus cariera. "Contesa digitală" a apelat și la un nou look. Blonda care o imita pe Marilyn Monroe a devenit acum brunetă.

"Mie mi-a fost greu sa duc ani de zile o depresie. Tot ce inseamna consultanta psihologica este foarte scump in Romania", a povestit aceasta.

Ana Morodan vrea să o ia de la zero după accidentul care i-a schimbat viața și a vorbit despre planurile sale care le va desfășura în continuare.

Chiar dacă, spune ea, a trăit un șoc imens atunci, din care și-a revenit cu greu, timpul trecut de la accident a făcut-o să se folosească de întreaga experiență în mod pozitiv.

Morodan își ținea pastilele într-un medalion - Vedeta nu a avut sprijinul nimănui să treacă peste dependență

Deși apare mereu zâmbitoare în fața fanilor, ”Contesa digitală”, așa cum mai e cunoscută publicului larg a povestit că a trecut printr-un trecut dureros pe care nu l-a afișat niciodată. Ana Morodan a spus că și-a pierdut mama, tatăl și bunica în același an. 

O cunoscută vedetă și-a avariat bolidul de lux. A intrat cu mașina în camionul de gunoi

Mai multe articole despre:
ana morodan morodanca contesa digitala