MENIU

Amintirile triste ale Nicoletei Luciu: Odata am venit acasă la 22:05 si am dormit pe scara

<p>Nicoleta Luciu </p>

Astazi este una dintre mamele eroine din showbizul romanesc. Vedeta are patru copii pe care ii iubeste enorm si ar face orice pentru ei, mai ales ca ea nu a avut parte niciodata de dragoste in copilarie. Nicoleta Luciu a avut o viata foarte trista cand era mica, din cauza tatalui sau alcoolic, potrivit ele.ro.

Barbatul se imbata foarte des si mereu era pus pe scandaluri. Mama Nicoletei indura batai crunte de la acesta, iar ea si sora sa erau martore mereu la aceste scandaluri.

Tatal Nicoletei era foarte aspru si cu ele, si nu de putine ori au fost datile cand vedeta a dormit pe scara deoarece a intarziat acasa.

"Ne-a lipsit dragostea unui parinte, adica a tatalui. Ne-a lipsit sa ne tina de mana, sa ne dragalaseasca. Nu ne-a spus niciodata ca ne iubeste. Daca nu veneam la 10 acasa dormeam pe scara. O data am venit la 22:05 si am dormit pe scara. Eram in clasa a X-a, am chemat niste colege ca-mi era frica. Daca plecam de acolo nu ne mai primea deloc in casa" a declarat Nicoleta Luciu, pentru Kanal D.

Citeşte mai mult pe ele.ro

Mai multe articole despre:
Nicoleta Luciu showbiz tata alcoolic