MENIU

Află câţi bani a plătit Andreea Marin pentru cununia cu iubitul turc

<p>Andreea Marin</p>

Precedenta cununie civila a Andreei Marin, cea cu Stefan Banica, s-a consumat tot in secret, in ianuarie 2006, asa cum s-a intamplat si in decembrie 2013, cu turcul Tuncay Ozturk.

Andreea Marin si Tuncay Ozturk s-au cununat civil in Bucuresti, la finalul lui 2013, in mare secret. La fel s-a intamplat si in ianuarie 2006, cand “Zana Surprizelor” si Stefan Banica jr s-au cununat in America, departe de atentia presei. Andreea si Stefan si-au unit destinele in oraselul Clark, din statul New Jersey, la aproape 40 de kilometri de New York, scrie wowbiz.ro.

Cele doua vedete au platit doar 28 de dolari pentru certificatul de casatorie si, asa cum se specifica pe site-ul primariei din Clark, mirele si mireasa trebuie sa plateasca taxa cash si, de recomandat, sa aiba bani potriviti.

Biroul de stare civila unde s-au cununat Andreea Marin si Stefan Banica oficiaza si casatorii intre persoane de acelasi sex! Comparativ, in Romania, taxa perceputa pentru cununia civila este de minim 200 de lei, adica 62 de dolari.

Mai multe articole despre:
Andreea Marin cununie civilă tuncay ozturk