MENIU

Adriana de la "Mireasă pentru fiul meu", ameninţată cu moartea? Cine îi vrea răul?

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la finalul sezonului cinci de la "Mireasă pentru fiul meu", iar concurenţii aşteptă cu nerăbdare să afle cine va fi marele câştigător.

Adriana, una dintre favoritele la câştigarea marelui premiu, a avut miercuri parte de o surpriză de proporţii, atunci când familia ei a ajuns în platou. Cu această ocazie, bunica ei a dezvăluit detalii inedite legate de viaţa personală a tinerei. Se pare că Adriana a fost ameninţată cu moartea de fostul ei iubit a ameninţat-o cu moartea.

"Îl dăm în judecată. Ea nu l-a vrut, iar el nu vrea să înţeleagă. Are conturi false şi îi ameninţă cu moartea. Nouă nu ne e frică pentru noi, ne e teamă pentru ei, că vor să trăiască în Bucureşti. Avem oameni şi o să-l dăm în judecată.", a povestit bunica fetei care a mărturisit că această reacţie vine în urma clasării Adrianei pe locul întâi.

Valentin, iubitul ei din concurs, a încercat să calmeze spiritele: "Chiar dacă am doar 23 de ani, sunt capabil să mă apăr în orice moment şi de orice.", a spus el.