MENIU

Adrian Sârbu, la nunta cu Janine. Aşa arătau cei doi în urmă cu 15 ani

Adrian Sârbu
<p>Adrian S&acirc;rbu la nunta cu Janine</p>
<p>Adrian S&acirc;rbu la nunta cu Janine</p>

În urmă cu cinciprezece ani, a avut loc, poate, cea mai controversată nuntă, la acea vreme, dintre Adrian Sârbu, fostul boss de la ProTv şi frumoasa Janine, celebru model al anilor 90.

Au vrut să se căsătorească în mai mult multe rânduri, dar se răzgândeau pe ultima sută de metri. În 1998, totuşi, după opt ani, şi-au spus DA în mare secret, singurul care a asistat la căsătoria lor a fost, se pare, Ion Ţiriac, camaradul lui Adrian Sârbu, scrie spynews.ro.

Şi uite aşa, bossul cu părul alb devine pentru Janine omul cel mai important. I-a făcut toate poftele, a lansat-o în lumea modei, i-a promovat cu ştiinţă şi cheltuială showrile de televiziune, iar ea l-a răsplătit cu un copil, Janice.

Se spune că dragostea durează trei ani, dar în cazul lor a durat dublu şi după şase ani au divorţat, mai exact în 2003. În urma divorţului, se pare că, Janine a rămas cu o casă, mai multe maşini, nişte milioane de dolari în cont şi o garsonieră în inima Parisului, pe care Sârbu a cumpărat-o pentru ea şi fiica lor, Janice.

Mai multe articole despre:
nuntă fotografii Pro Tv Adrian Sârbu Janine