MENIU

ADRIAN CRISTEA, DEZVĂLUIRI COMPLETE despre relaţia dintre Bianca şi Victor Slav. Ce spune Cristea

<p><a href="http://www.realitatea.net/tag/adrian-cristea_61177" target="_blank"><strong>Adrian Cristea</strong></a> şi Bianca Drăguşanu</p>

ADRIAN CRISTEA a decis să facă dezvăluiri complete despre relaţia cu Bianca Dragusanu, plecarea la Paris, soţul acesteia, Victor Slav, dar şi căsătoria condiţionată de contractul celor doi cu o televiziune.

ADRIAN CRISTEA a decis să facă dezvăluiri complete despre relaţia lui cu BIANCA DRAGUSANU şi despre căsătoria acesteia cu VICTOR SLAV.

ADRIAN CRISTEA: "Contractul cu televiziunea, un motiv decisiv al acestei căsnicii"

Acum probabil ca e suparata pe mine si ma uraste. Inainte de casatoria ei nu s-a consumat nimic. Mi-a spus ca se casatoreste si spera ca asa o sa vina dragostea, ca o sa il iubeasca pe Victor, ca o sa aiba armonie si pace in relatie. Nu a fost asa. A mai fost si contractul cu televiziunea. Nu a mai putut sa dea inapoi, a fost un motiv decisiv al acestei casnicii. Televiziunea era interesata de o nunta, nu conta cum se simt ei, daca sunt fericiti", a declarat ADRIAN CRISTEA la emisiunea Acces Direct, citat de wowbiz.ro.

ADRIAN CRISTEA: "Tot aici se ajungea chiar dacă nu mergea la Paris cu mine"

Lumea ma scoate pe mine vinovat. Stiam de relatia lor, eu nu ma simt vinovat. Tot aici se ajungea chiar daca nu mergea cu mine la Paris. Nu a simtit dragostea adevarata pentru Victor. Mi-a zis ca nu se astepta sa accepte sa se casatoreasca fara sa simta ceva. Bianca era supusa la presiuni din toate partile, se arunca cu pietre in ea zilnic, la toate televiziunile. I-am spus sa fie mai hotarata cu viata ei, sa isi puna ordine in tot. Toti i-am spus ca daca se grabeste, isi strica viata. Contractul a fost un moment decisiv, s-a semnat cu doua luni inainte de nunta. Nu mai avea ce face. Probabil trebuia sa semneze sume mari daca renunta, Victor probabil era dat afara.

ADRIAN CRISTEA: "Am început să ne vedem la două săptămâni după nuntă"

Pestele rosu e de la mine, i l-am dat acum multi ani. Il arata la tv mereu ca sa imi arate ca se gandeste la mine, ca eu trebuia sa fiu acolo. Am inceput sa ne vedem la 2 saptamani de la nunta, venea la mine la apartament. O aducea cineva. Nu e frumos sa vorbim de asta, e prea intim. Se stie raspunsul deja, intrebarea daca am facut dragoste nu isi mai are rostul. Ne vedeam de 2-3 ori pe saptamana. Cu Victor nu e ok, nici nu stateau impreuna. Dupa nunta, ei nu s-au comportat ca sot si sotie, din cate stiu eu, ei nici nu au avut o noapte a nuntii.

ADRIAN CRISTEA: "Victor Slav ştia că ne vedem, ne-a şi prins de multe ori"

Victor stia ca ne vedem, ne-a si prins de multe ori. Ii raspundea la telefon si eu ii inchideam, nu aveam ce sa ii spun lui. A vrut sa ne intalnim si i-am zis ca nu am ce sa vorbesc cu el. A zis ca vrea sa discutam despre o poza, i-am trimis mesajele din 6 septembrie, ziua cununiei civile. Victor i-a pus soft pe telefon si gps in masina sa o urmareasca, chiar si in casa a pus. Nu a intrat peste noi niciodata. Cand o duceam pe Bianca acasa il gaseam pe Victor asteptand. Controla tot.

ADRIAN CRISTEA: "Victor Slav a refuzat divorţul ca să nu-şi strice relaţia"

Bianca i-a cerut divortul din noiembrie pana acum, Victor a refuzat ca sa nu isi strice imaginea, ca nu da bine. Nu voia sa dea satisfactie presei si celor care banuiau divortul. El a vrut sa mai astepte cateva luni, poate chiar un an. Bianca stia ca el o iubeste pentru a era alaturi de ea la orice ora din noapte, ea nu il iubea. Cu parintii lui nu prea vorbea, Victor a vorbit cu ai ei doar la inceput, dar putin. Mi-a zis ca nu a fost insarcinata cu el.

ADRIAN CRISTEA: "A şi bruscat-o de câteva ori"

Bianca a prins frica de sotul ei pentru ca se certau des si tare, am inteles ca a si bruscat-o de cateva ori in momente de furie. ", a spus Cristea pentru Antena 1.