MENIU

Adi Sînă se teme pentru viaţa copiilor lui! INCREDIBIL ce probleme are.

Artistul se teme pentru cei patru copii ai lui, că atunci când vor creşte ar putea fi atraşi în capcana drogurilor. Preventiv, Adi Sînă încearcă să comunice cât mai mult cu micuţii şi să-i ajute să înţeleagă singuri ce pericole îi pândesc în adolescenţă.

Prezent la deschiderea noului sediu al Casei de discuri Roton, artistul ne-a vorbit despre cariera sa muzicală, dar şi despre viaţa de familie şi cum se descurcă în rolul de tată. 

"Când îşi doresc ceva, primesc imediat"
Adrian Sînă îşi dedică tot timpul familiei atunci când nu e în studioul de înregistrări sau la concerte. Tată a patru copii, David, Sarah, Noah şi Ava Stephanie, artistul mărturiseşte că viaţa i s-a schimbat radical de când a devenit părinte, motiv pentru care se teme pentru siguranţa copiilor lui, mai ales în momentul în care vor creşte. "Copiii mi-au schimbat viaţa într-un mod frumos, îi văd cum cresc zi de zi şi cum descoperă lucruri şi cum comunicarea cu ei e diferită. Îmi amintesc de copilăria mea, care a fost total diferită de a lor. Au multe lucruri pe care eu nu le-am avut atunci sau niciodată. Când îşi doresc ceva, primesc imediat... Nu e rău, din contră, e un avantaj şi mă bucur că le pot oferi toate condiţiile. Ştiu că în societate sunt o grămadă de chestii negative care le pot influenţa comportamentul în rău. Mă gândesc la problema drogurilor, care mă sperie foarte tare, dar cred că vor fi suficient de inteligenţi să înţeleagă că nu e OK, că nu trebuie să se lase influenţaţi", ne-a precizat solistul.

Anca Serea, mama celor patru copii.

"Oamenii nu au avut încredere în mine"
Fiind la casa de discuri care l-a sprijinit încă de la începutul carierei, Adi Sînă şi-a reamintit cum a pornit drumul lui în industria muzicală. "Începutul a fost greu, nu a fost nimeni să mă îndrume, să aibă grijă de mine, să mă cheme într-un studio, să-mi dea o piesă bună. Acum, lucrurile au evoluat foarte mult. Atunci trebuia să te zbaţi singur, să-ţi faci tu conexiunile, să baţi la uşa caselor de discuri. Între timp am învăţat multe şi acum doar le pun în aplicare. De altfel, şi când am început să produc, să compun, oamenii n-au avut încredere în mine. «Aaa, păi vii tu de la Akcent, voi nu prea le aveţi cu muzica, nu sunteţi foarte bine văzuţi, sunteţi un boyband...» M-am lovit de asta, dar am avut încredere în mine şi uite că am o continuitate", a adăugat Adrian Sînă.

"Ca producător muzical, visul meu e să compun pentru artişti de talie internaţională, iar piesele mele să atingă poziţii fruntaşe în Billboard." ADRIAN SÎNĂ 

Sursa: ziarulring.ro

Mai multe articole despre:
Adi Sina