MENIU

ADEVĂRUL despre căsătoria lui Teo Trandafir și Constantin Iosef: A FUGIT de ACASĂ înainte de nuntă

<p>Teo Trandafir </p>

A divorţat de Teo la sfârşitul anului 2012 şi, de atunci, fostul soţ al vedetei a evitat să discute despre acest eveniment neplăcut din viaţa sa. Acum însă, Constantin Iosef a decis să dea cărţile pe faţă şi face dezvăluiri-şoc despre căsnicia lui cu vedeta TV, dar şi despre relaţia pe care o au în prezent, scrie libertatea.ro.

Constantin Iosef, fostul soţ al lui Teo Trandafir, locuieşte de mai bine de un an în Franţa, unde trăieşte o poveste de dragoste cu Manuela, femeia care a fost prima şi marea lui iubire încă de când avea 18 ani.

Fostul rugbist a făcut şi o destăinuire-şoc, şi anume că el se răzgândise în privinţa însurătorii cu doar o săptămână înainte de nuntă: “Mi-am dat seama de atunci că nu-i bine să fac acest pas şi, cu o săptămână înainte, am plecat de acasă. Până la urmă, am cedat şi din cauza presiunilor care s-au făcut asupra mea, dar şi pentru că am zis că poate o să ajungem să ne cunoaştem mai bine şi o să ne înţelegem. Din acest motiv, am întârziat să depunem actele la primărie câteva zile. Pot spune însă că eu nu simt că am fost însurat, nu consider că aceea a fost o căsătorie, eu nu eram acolo. Teo ştia dinainte de nuntă că nimic nu era în regulă”.

Vezi mai multe pe libertatea.ro.