MENIU

Adevărul a ieşit la iveală. Irina Shayk şi Bradley Cooper vor deveni părinţi

Irina Shayk (30 ani) şi iubitul ei Bradley Cooper (41 de ani) Cooper vor deveni pentru prima oară părinţi.

Frumoasa rusoaică a confirmat faptul că este însărcinată, asta după ce la începutul lunii trecute, primele zvonuri țineau capul de afiș al publicațiilor mondene.

Irina şi-a etalat burtica de gravidă în timpul unei prezentări de moda Victoria's Secret și le-a povestit celor prezenți despre cel mai nou eveniment din viața ei.


În urmă cu câteva luni Irina declara că este foarte nerăbdătoare să devină mamă. ”Tata a fost căsătorit cu mama timp de 20 de ani și mi-al dori să am o familie, pentru că e cel mai important lucru pe acest pământ. Nu cred într-un timp perfect, cred că e important să ai persoana potrivită alături de tine. Sora mea a avut primul copil la 22 de ani, atunci a fost timpul pentru ea. În ianuarie am să fac 31 de ani, așa că poate va veni și timpul meu”, declara vedeta pentru Daily Mirror.

Irina Shayk a avut o relaţie cu celebrul Cristiano Ronaldo care a durat cinci ani până în 2014. Aceasta a pus capăt poveştii de dragoste cu fotbalistul portughez  din cauza infidelităţilor, după ce presa internațională a scris că superfotomodelul rus a găsit mesaje de la mai multe femei în telefonul său.

Mai multe articole despre:
copil sarcină Irina Shayk bradly cooper