MENIU

A slăbit incredibil de mult cu ajutorul unei brățări minune

Ellie White nu se desparte de un gadget minune, o brăţară realizată din acelaşi tip de aluminiu folosit la construirea navelor spaţiale, care o ajută să ţină socoteala zilnică a efortului fizic depus şi chiar să se odihnească mai bine.

Ellie a slăbit două kilograme în ultimele două săptămâni datorită acestei brăţări, sub forma unui ceas elegant, care îi dă în fiecare seară pe telefonul mobil raportul caloriilor consumate şi îi sugerează activităţi menite a o ajuta să scape de kilogramele nedorite, scrie Ziarulring.ro.
 
"În funcţie de anumiţi indicatori, brăţara îmi calculează necesarul de calorii ce trebuiesc arse în fiecare zi. Spre exemplu, eu prin activităţile mele trebuie să consum 1300 de calorii pe zi, însă de când am această brăţară la mână încerc de fiecare dată să ard în jur de 1800-2000 de calorii pe zi. Când merg la sală rămân de fiecare dată mai mult şi mai fac efort cardio încă 3 sau 4 kilometri pentru că aşa mă sfătuieşte. Secretul este să consumi mai mult decât necesarul zilnic, iar brăţara mă ajută să am controlul asupra efortului fizic", declară Ellie White.

Mai multe articole despre:
dietă a slăbit Ellie White