MENIU

Un tânăr din Gorj şi-a prevestit moartea! Ce i-a scris în biletul lăsat mamei lui

Prietenii tânărului mort, în urmă cu o săptămână, într-o comună din Mehedinţi, într-un groaznic accident, sunt încă şocaţi de ce s-a întâmplat. Aceştia povestesc că, înainte de a se întâmpla tragedia, Bogdan, tânărul de 32 de ani, a presimţit că ceva teribil i se va întâmpla.

Bogdan Răscol, un tânăr din comuna Logreşti, aflat în floarea vârstei, a murit în urma unui cumplit accident de maşină, în Mehedinţi. Acesta tocmai îşi deschisese o mică afacere în localitatea învecinată şi creştea doi copii. Nimeni nu prevestea ce avea să i se întâmple. Nimeni, în afară de Bogdan… „Înainte cu o săptămână de accident, Bogdan i-a spus mamei sale că va muri. I-a spus chiar şi cum să-i facă înmormântarea şi să-i cumpere brad. Nu avea de ce să facă un gest necugetat, n-avea motive. Afacerea îi mergea bine şi avea doi copii frumoşi pe care îi iubea ca pe ochii din cap, ar fi făcut orice pentru ei. Dar cu moartea nu te pui…”, spune un apropiat.

În clipa în care a simţit că ceva groaznic i se va întâmpla, Bogdan a pus mâna pe un pix şi, de faţă cu copiii lui, le-a scris că îi iubeşte mult. Biletul este, acum, cel mai de preţ lucru care le-a rămas, din partea tatălui lor, sărmanilor băieţi, prea micuţi ca să înţeleagă, deocamdată, ce suferinţă le va provoca moartea părintelui.

 

Mai multe pe gorj-domino.ro.

Mai multe articole despre:
accident moarte tânăr bilet