MENIU

Un medic plastician s-a aruncat de la etaj ca să nu fie prins în patul amantei

Incident de necrezut luni la prânz la Timișoara. Un chirurg platician de 35 de ani s-a aruncat în gol de la etajul al treilea al unui bloc din Timișoara, de frică să nu fie prins în pat cu amanta de către soțul acesteia.

Incidentul s-a petrecut luni la prânz, pe strada 1 Decembrie 1918 din Timișoara. Bărbatul, un indian care a terminat Facultatea de medicină în orașul de pe Bega și care lucrează la Clinica de Chirurgie Plastică Casa Austra din cadrul Spitalului clinic de Urgență Județean din Timișoara, Singh B.,  a mers luni dimineața să își viziteze iubita, o femeie în vârstă de 32 de ani, la scurt timp după ce soțul acesteia a părăsit domiciliul conjugal. În focul pasiunii, niciunul din cei doi amorezi nu se așteptau ca bărbatul încornorat să revină în scurt timp acasă, scrie Evz.ro.

Când acesta a deschis ușa, amantul, în disperare de cauză, și-a strâns hainele pe braț, a fugit cât de repede a putut și a sărit e fereastra din dormitor. Căderea de la etajul al treilea i-ar fost fatală, însă a scăpat cu viaţă. El a fost preluat de o ambulanță și dus la spitalul unde este angajat, medicii acordându-i primul ajutor. Bărbatul a rămas internat.

Mai multe articole despre:
medic etaj triunghi amoros