MENIU

Un copil de doi ani dintr-un sat din Bihor, dispărut de acasă

Un copil de doi ani şi trei luni, din comuna bihoreană Brusturi, a dispărut luni de acasă, unde mama îl lăsase în grija unei surori mai mici, fiind căutat de poliţişti.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, o femeie din localitatea Brusturi, sat Cuieşd, judeţul Bihor a sesizat, luni, la 112, faptul că fiul său a dispărut de la domiciliu în cursul aceleiaşi zile, în intervalul 10.00 - 10.30, scrie Mediafax.ro.

În sesizarea telefonică, făcută în jurul orei 12.10, femeia a declarat că fiul său, Puia Florin, în vârstă de 2 ani şi 3 luni, a fost lăsat în grija unei surori mai mici, de 13 ani.

Poliţiştii bihoreni, sprijiniţi de jandarmi şi de localnici, au demarat de urgenţă căutările pentru găsirea minorului dispărut.

Copilul prezintă următoarele semnalmente: înălţime 80 cm, greutate 15 - 20 kg., constituţie slabă, faţă ovală, ochi albaştri, păr blond, tuns scurt, cu o cicatrice în palma stângă, de 2 centimetri, dispusă longitudinal. El purta o bluză verde cu mânecă lungă, pantaloni lungi de culoare gri şi tenişi bleumarin.

Mai multe articole despre:
poliţişti copil dispărut