MENIU

Un bărbat fără picioare urcă zilnic zeci de trepte. Imagini cu impact emoţional

Un orădean de aproape 60 de ani, fără picioare, urcă 58 de trepte în mâini, ca să ajungă în apartamentul său. Locuinţa lui este la etajul trei al unui bloc fără lift. Până acum, îl ajutau soţia şi unul dintre fiii săi, dar cei doi sunt plecaţi în Italia, pentru că femeia se tratează de o boală gravă. O asociaţie umanitară vrea să-l ajute, însă, pe bărbat să-şi ia o locuinţă la parter. Atenţie urmeaza imagini cu un puternic impact emoţional! 

De 17 ani, Daniel este ţintuit într-un scaun cu rotile, după ce picioarele i-au fost amputate. Zilnic, acesta urcă sau coboară 58 de trepte, până la etajul trei. Deşi are acest handicap, bărbatul se ocupă de băiatul lui cel mic, care este elev. 

Pentru a-l susţine, o asociaţie umanitară a lansat o campanie, ca să-l ajute pe Daniel să-şi vândă apartamentul de la etajul III şi totodată să obţină diferenţa necesară de 10.000 de euro, pentru a-şi cumpăra o locuinţă la parter.

Vor fi organizate licitaţii cu opere de artă şi obiecte de artizanat, dar şi o tombolă cu premii. Acţiunea va avea loc în data de 31 martie, de la ora 19, la Hotel Continental Forum Oradea, sala Belvedere. Taxa de participare la eveniment este de 100 de lei. 

 
Mai multe articole despre:
video orădean mâini