MENIU

Trafic îngreunat Şoseaua de Centură a Capitalei din cauza unui accident de circulaţie

Două persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe Şoseaua de Centură a Capitalei, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea unei victime supraponderale. Traficul este îngreunat la intersecţia cu Autostrada Soarelui, arată centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit Poliţiei Rutiere, accidentul s-a produs la intersecţia Drumului Naţional Centura Bucureşti (DNCB) din cauza unui şofer care a vrut să vireze la stânga însă nu s-a asigurat şi a fost acroşat de un alt autoturism care se deplasa din sensul opus.

Două persoane au fost rănite, iar una dintre ele a rămas blocată în autoturism. Pentru că victima blocată este supraponderală a fost nevoie ca pompierii SMURD să intervină cu echipamente de descarcerare, fiind dusă la spital cu o autospecială de transport victime multiple, arată ISU Bucureşti Ilfov.

Potrivit centrului Inforafic al Poliţiei Române, traficul se desfăşoară îngreunat pe Şoseaua de Centură a Capitalei unde s-a format o coloană pe sensul dintre Pantelimon către Glina. Autovehiculele care coboară de pe Autostrada Soarelui către Centura Bucureşti sunt direcţionate spre localitatea Căţelu de unde pot intra pe DNCB.