MENIU

Scene șocante în club. Fiul lui Nicolae Guță a băgat o tânără în spital

Scene şocante într-un club din Petroşani. O tânără de 19 ani a depus plângere la Poliţie împotriva fiului lui Nicoale Guta după ce acesta ar fi agresat-o sexual. A încercat să i se opună, dar a ajuns în spital, după ce a fost maltratată şi apoi lovită cu o sticlă în cap.

UPDATE: Fiul cântăreţului de manele Nicolae Guţă, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal după ce a ameninţat şi bătut o tânără de 19 ani într-un club din Petroşani şi care era căutat de poliţişti pentru a fi audiat, a fost prins în trafic în judeţul Gorj şi urmează să fie dus la sediul Poliţiei Petroşani.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat pentru News.ro că fiul lui Nicolae Guţă a fost prins, luni după-amiază, în trafic în judeţul Gorj, fiind luat în custodie de către Poliţia Română. El urmează să fie dus la sediul Poliţiei Petroşani, pentru a fi audiat în legătură cu altercaţia dintr-un club din oraş, unde a ameninţat şi agresat o tânără de 19 ani.

Poliţiştii hunedoreni au întocmit dosar penal pe numele lui Nicu Guţă, în vârstă de 23 de ani, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a ameninţat şi bătut o tânără de 19 ani într-un club din Petroşani.

Incidentul s-a petrecut într-un club din Petroşani, în Noaptea Învierii. Tânăra se afla acolo cu fratele ei şi mai mulţi prieteni. Când a trecut pe lângă masa fiului lui Nicolae Guţă, fata a fost agresată sexual de către acesta. Tânăra l-a împins pe bărbat şi în acel moment, potrivit spuselor fetei, el a luat-o de păr, a trântit-o la pământ i-a dat cu o sticlă în cap şi a lovit-o în coaste.

Poliţia a fost sesizată de către angajatul unui club. Fata a mers la spital unde a primit îngrijiri medicale.

În plus, a mers cu mama sa vitregă, care este şi jurnalistă, la o secţie de poliţie unde a depus o plângere împotriva agresorului.

Oamenii legii au demarat o anchetă, iar suspectul este acum cercetat în stare de libertate.