MENIU

Taximetrist înjunghiat și medici atacați cu un cuțit, în Constanța. Agresorul a murit!

Centrul orașului Constanța a fost, în această dimineață, scena unui scandal violent, care s-a încheiat cu descinderi în forță ale jandarmilor într-un local de pe bulevardul Tomis. Martorii susțin că din interiorul acestuia s-au auzit focuri de armă. Un bărbat a înjunghiat un taximetrist și a atacat mai mulți medici. Bărbatul a murit după ce a fost prins.

UPDATE: Agresorul care l-a înjunghiat pe taximetristul din Constanța și care a atacat mai mulți medici a decedat, în urma rănilor pe care și le-a provocat cu un cuțit. Acesta nu a mai putut fi salvat de medici, intrând în stop cardio-respirator. Anchetatorii au declarat că acesta s-a înjunghiat în piept cu același cuțit pe care l-a folosit în atacul asupra medicilor și asupra taximetristului.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Primele informații indică faptul că, în cursul acestei dimineți, un bărbat a atacat, cu un cuțit, un taximetrist care îl luase de acasă. Totul s-ar fi petrecut în zona Capitol, iar agresorul a fugit de la fața locului, ascunzându-se într-o locuință. Plin de sânge, taximetristul a fost pansat în primă fază de trecători, până la sosirea medicilor, potrivit ReporterNTV.

Din locuința în care se ascunsese, agresorul ar fi fugit din nou, intrând într-un local de pe bulevardul Tomis, în speranța că nu va fi descoperit.

Observând că bărbatul este plin de sânge, angajații localului au solicitat intervenția medicilor, astfel că la fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Medicii au fost atacați însă, la rândul lor, cu un cuțit de bărbatul furios, astfel că s-a cerut intervenția oamenilor legii.

La local au ajuns, în scurt timp, două echipaje de intervenție rapidă ale Jandarmeriei, care au intrat în forță. Martorii aflați în afara restaurantului spun că din interior s-ar fi auzit 5-6 focuri de armă, dar reprezentanții autorităților nu confirmă, până în acest moment, folosirea armamentului din dotare.

Cert este, însă, că agresorul a fost scos pe targă din local și urcat într-o mașină SMURD, chiar de cei atacați puțin mai devreme de acesta.

Momentan nu se cunosc motivele izbucnirii scandalului.

Poliția a început cercetări pentru a stabili modul în care s-a desfășurat întreaga scenă.