MENIU

Românul erou din Londra va primi o distincţie din partea primarului din Iaşi

Românul din Londra despre care presa din întreaga lume relatează că l-a lovit pe unul dintre terorişti va primi o distincţie din partea primarului din Iaşi. Edilul nu a specificat concret în ce constă distincţia, însă românul, devenit erou în atentatul de la Londra, lucrează din greu pentru a-şi cumpăra o casă. 

Primarul Iaşiului Mihai Chirica a lăudat, astăzi, curajul brutarului român din Londra şi i-a transmis felicitări. 


"Un om normal care, într-un act de curaj, şi-a pus viaţa în pericol şi s-a dus şi a contraatacat terorismul mondial, aş putea spune, punându-şi în continuare viaţa în pericol. Noi, toţi ieşenii, îi transmitem sincere felicitări, ne mândrim cu el şi îi vom acorda o distincţie prin care să putem să-i onorăm prestaţia pe care a avut-o în Marea Britanie. Îl aşteptăm acasă pentru acest lucru undeva în luna octombrie. Ne vom gândi foarte bine cum să-i pre-uim actul de curaj. Dacă e nevoi, îl vom face şi cetăţean de onoare al localităţii noastre pentru că ne onorează acest lucru", a spus Mihai Chirica.

Florin Morariu îşi doreşte, însă, să aibă suficienţi bani pentru o casă. ACesta este şi motivul pentru care vrea să mai rămână la Londra. 


Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a declarat, ieri că va vorbi cu autorităţile londoneze şi va găsi o formă de protecţie pentru Florin. 

 
Mai multe articole despre:
Iaşi video decoraţie românul erou