MENIU

Restricții de circulație în stațiunea Mamaia în perioada sezonului estival

<p>Restricții de circulație &icirc;n stațiunea Mamaia &icirc;n perioada sezonului estival</p>

Lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere (SPR) Constanța au impus, începând cu 2 iunie, limitarea vitezei maxime de circulație, în stațiunea Mamaia, de la 70 la 50 de kilometri pe oră, măsură aplicată în perioada sezonului estival.

O altă măsură este interzicerea virajului la stânga în zona fostelor bariere, la intrarea în stațiune dinspre Constanța.

"Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluența și siguranța circulației și să nu producă prejudicii proprietății publice sau private. Oprirea, staționarea și parcarea se vor face în locurile special amenajate și semnalizate, fără ocuparea spațiilor destinate stațiilor taxi, autobuz și vehiculelor cu tracțiune animală", au menționat reprezentanții administrației locale.

Potrivit acestora, în dreptul Satului de Vacanță va fi montat un gard pe scuarul de pe mijlocul bulevardului Mamaia pentru evitarea incidentele în care ar putea fi implicați pietonii, aceștia putând utiliza una dintre cele trei pasarele pietonale care a fost construită în zona respectivă.