MENIU

Primarul Robert Sorin Negoiţă a premiat-o pe gimnasta Larisa Iordache pentru rezultate deosebite

Primarul Robert Sorin Negoiţă a premiat-o pe gimnasta Larisa Iordache pentru rezultate deosebite
<p>Primarul Robert Sorin Negoiţă a premiat-o pe gimnasta Larisa Iordache pentru rezultate deosebite</p>

Primarul Robert Sorin Negoiţă s-a întâlnit astăzi, 11 iunie, la Centrul Cultural Casa Artelor, cu Larisa Iordache, membră a lotului naţional de gimnastică feminină şi locuitoare a Sectorului 3. Întâlnirea a avut ca scop premierea tinerei gimnaste pentru rezultatele deosebite obţinute la competiţiile naţionale şi internaționale - se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 3 al Capitalei.

Gimnasta a primit din partea Primăriei Sectorului 3 o diplomă şi un trofeu pentru recunoaşterea întregii activităţi, precum şi un cec în valoare de 3000 de euro din partea unor sponsori privaţi.

Este un moment foarte frumos pentru noi. Suntem astăzi aici pentru a premia performanţa. Larisa este un exemplu pentru ceea ce ar trebui să fie un copil din România: să muncească, să aibă seriozitate şi nu în ultimul rând rezultate. Suntem onoraţi că Larisa locuieşte în sectorul 3 şi că ne reprezintă cu succes în tot ceea ce înseamnă competiţii internaţionale şi de aceea vrem să-i arătăm recunoştinţa noastră şi respectul pe care noi i-l acordăm. De asemenea, i-am trimis primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, o scrisoare prin care i-am propus ca Larisa Iordache să primească distincţia de Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă.

 „Aş vrea să mulţumesc Primăriei Sectorului 3 pentru aceasă invitaţie atât de specială pentru mine. Mă bucur că sunt aici alături de aceşti oameni minunaţi şi sper ca pe viitor să aduc cât mai multe rezultate bune”, a declarat Larisa Iordache.

Larisa Iordache s-a născut, la 19 iunie 1996, în București, în Sectorul 3, și, la vârsta de patru ani și jumătate, a devenit membră a C.S.S. Dinamo București. În prezent este membră a lotului de gimnastică feminină al României.

După numeroase premii la concursurile de juniori, Larisa Iordache a fost în 2012 campioană europeană la sol și cu echipa, precum și vice-campioană la bârnă, la prima participare la un campionat european de seniori. De asemenea, la Campionatul European din 2014, a cucerit patru medalii, trei individuale (aur, argint și bronz), precum și medalia de aur cu echipa.