MENIU

O nuntă a oprit semafoarele într-un oraș din România: Guță, Salam, mașini de lux și doi cai negri

Traficul rutier s-a desfășurat, luni, în municipiul Petroșani, după reguli știute numai de administrația locală și polițiștii de la rutieră. De vină ”un convoi„ după cum au spus reprezentanții municipalității. Și n-a fost vorba despre un convoi militar, ci despre unul de nuntași, scrie gazetadedimineață.ro.

Un eveniment important pentru unele familii a devenit evenimentul comunității, după ce pentru nunta și botezul cu invitați de onoare – Nicolae Guță și Florin Salam- a fost oprită semaforizarea în Petroșani. Un petroșănean chiar a depus cerere la primărie pentru a fi închis traficul pe o străduță din cartierul Colonie, însă comisia de avizare nu a dat curs acesteia.
Omul motiva că la nunta și botezul organizat la început de săptămână are circa 700 de nuntași ”îmbarcați” în 200 de mașini.

Refuzul comisiei de avizare n-a constituit însă o piedică, pentru că autoritățile au venit totuși în sprijinul petrecăreților. Strada din Colonie a fost blocată de mașini încă de la primele ore ale dimineții.

Iar, de la amiază, semafoarele din capitala Văii Jiului au fost oprite din cauza ”convoiului„.

”Convoiul” nuntașilor de la Petroșani a fost deschis de o mașină în care se aflau mai mulți tineri ce aveau drapelul României, după care urma o caleașcă albă trasă de doi armăsari negri. Din ”convoi„ nu au lipsit mașini de zeci de mii de euro, care cu siguranță și-au croit cu greu drum pe străduțele din Colonie.

Și, pentru ca totul să fie de vis, pentru nuntași și miri, cerul municipiului Petroșani a fost survolat, ore întregi, de un elicopter alb din care, cel mai probabil, era filmat ”convoiul„ pentru a imortaliza cea mai importantă zi din viața mirilor și a nou-născutului, luni fiind un dublu eveniment: nuntă și botez.

La petrecerea care a început încă de dimineață în cartierul petroșănean au fost invitați și celebrii Nicolae Guță și Florin Salam. Cei doi maneliști au constituit unul dintre motivele pentru care s-a cerut închiderea traficului pe străduța din Colonie.

Mai multe articole despre:
nuntă Petroşani florin salam Nicolae Guţă