MENIU

O elevă de clasa a VI-a din Cluj s-a pozat goală și a postat fotografiile pe FACEBOOK

O elevă de clasa a VI-a din Cluj s-a pozat goală și a postat fotografiile pe FACEBOOK

La numai 12 ani o elevă care învață la Colegiul Național „George Coșbuc” din Cluj-Napoca a postat mai multe fotografii în care apare dezbrăcată complet, motivul fiind acela de a-și impresiona iubitul. Imaginile au fost văzute de zeci de cunoscuți ai acesteia, iar problema a ajuns urgent în comisia de disciplină a școlii.

Totul a pornit de la o ceartă dintre eleva în cauză și iubitul ei. Acesta i-a cerut o dovadă a faptului că-l iubește, dar și să se fotografie în nud. Ulterior, eleva de clasa a VI-a i-a trimis o astfel de poză cu ea, însă se pare că tânărul nu a fost mulțumit de rezultat și i-a cerut să posteze, pe rețeaua de socializare Facebook, o galerie cu mai multe imagini în care să apară complet dezbrăcată. Câteva ore mai târziu, eleva a dat curs solicitării iubitului ei, și a postat mai multe fotografii în care apare dezbrăcată, scrie citynews.ro

Cazul a intrat rapid în atenția conducerii școlii, care i-a chemat pe părinții elevei în cadrul unei comisii de disciplină.

„În calitate de director adjunct cunosc problema, iar la nivelul școlii această problemă a fost discutată atât în consiliul clasei, cât și în comisia de disciplină pe care noi am convocat-o de urgență când am aflat. S-au luat măsuri de scădere a notei la purtare și de mustrare scrisă. Am fost și noi șocați atunci când am aflat. A fost o curiozitate, o copilărie, o prosteală”, a declarat Livia Gheorghiu, director adjunct Colegiul Național „George Coşbuc” din Cluj-Napoca.

La ședința din cadrul comisiei de disciplină au venit părinții și eleva în cauză. „Mama ei era foarte șocată și surprinsă de acest fapt. Nu știa efectiv la ce să se gândească și cum să facă legătura de unde a venit ideea de a face așa ceva. Nu este o elevă care excelează, dar este o elevă bună și nu a avut probleme de disciplină până acum”, a mai spus directorul adjunct al colegiului.

Mai multe articole despre:
elevă goală Facebook pozat